//proppeler

Tuesday, July 26, 2016

Nevjerovatni recept za anemiju (malokrvnost) sa jabukom i nećete vjerovate čime a svi ga imamo u kući


Ukoliko imate problema sa krvnom slikom i željezom u krvi odnosno anemijom predlažemo vam neobičan recept kao moguće riješenje problema. Iako vam se može učiniti da je ova metoda  nešto što niste nikada do sada čuli ili vidjeli recept se raširio u narodu kao jednostavan i efikasan lijek koji pomaže. 


Potrebni su vam
1 jabuka
nekoliko velikih novih eksera
komad bakarne žice
sok od pola limuna
1 supena kašika meda

Jabuku operate i osušite, eksere i bakarnu žičicu očistite alkoholom, osušite i zabodite u jabuku. Ostavite eksere i žicu 24 sata u jabuci. Nemojte osim eksera izostaviti bakarnu žicu koja služi za bolju apsorciju željeza. I bakrna žica treba biti nova i čista.
Narednog dana izvadite eksere i bakarnu žicu, jabuku narendajte, sastružite  ostatke jabuke  sa eksera  (vrlo važan dio) u narendanu jabuku, dodajte med i sok od limuna. Sve dobro izmješajte. Pojedite cijelu masu na prazan stomak i nemojte poslije jesti ništa narednih sat vremena.
Naredni dan ponavljate istu proceduru. Potrebno je koristiti ovakvu smjesu od jabuka, meda i limunovog soka barem  4 sedmice. Možete stalno koristiti iste eksere i bakarnu žicu.
Nakon perioda korištenja provjerite nalaze. Podjelite sa nama rezultate.

No comments:

Post a Comment